Om oss

100% norsk nettbutikk - 14 dagers returrett - 2-4 dagers leveringstid - Alle varer på eget lager

Mobildeksel.no - Din nettbutikk for mobildeksel og tilbehør

Stort valg av mobildeksel til iPhone, Samsung, Huawei og andre merker! Velg et deksel blant tusenvis av telefon deksler. Rask levering.

Norskregistrert AS med eget lager i Norge ingen tollgebyrer eller andre avgifter når du kjøper fra oss.

Vi har lang erfaring og ekspertise med netthandel helt tilbake til 1999 og vi vet at å tilby deg som kunde topp kundeservice og god kvalitet på produktene er viktig.Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss i Mobildeksel.no

- Levering kun 2-4 virkedager

- Over 20 000 deksler på vårt lager i Åkrehamn (Rogaland)

- Over 100 000 Kunder

- Selger ca 22 000 deksler pr år

MOBILDEKSEL AS
Org nr: 919 752 351
E-post: post@mobildeksel.no

Valg av deksel?

Av erfaring ser vi at det ofte kan være vanskeligere å velge et mobildeksel enn å velge selve mobilen. I vår nettbutikk prøver vi å tilby kundene det største utvalget av tilbehør til smarttelefoner og nettbrett, beskyttelsesfilmer, ladere og andre nyttige småting til mobil til de beste prisene.

Vi sjekker hvert mobildeksel for styrke, holdbarhet og størrelsesmatching med hver mobilenhet. Vi kan svare på nesten alle spørsmål om produktene som presenteres i nettbutikken vår.

Et mobildeksel beskytter mobilen mot å falle, med absorberende støt fra fallet. Vi har forskjellige modeller til forskjellige priser. Du finner enkelt billige mobildeksel på nettsiden vår, enkle modeller med gjennomsiktige materialer eller til og med bare sidebeskyttelse. Vi har billige mobildeksel til gamle og nye mobilmodeller.

Hva er bedre enn å kjøpe en mobilveske til en god pris og med rask levering? Dette alternativet gjelder absolutt alle bestillinger som er lagt inn i mobildeksel.no nettbutikken!

Hva slags mobilveske har du?

I mobildeksel.no sin nettbutikk kan du velge mellom 5000 etuier:

  • Med print;
  • Med gjennomsiktig bakgrunn;
  • Helt gjennomsiktig deksel;

Serien inkluderer silikon, plastvesker, boklær av økologisk skinn, biologisk nedbrytbare økoomslag, etuier med neonsand, flytende glitter og mye mer.